Kuvapankin käytöstä palkitaan!

Foorumin yleiset säännöt ja ohjeet
Avatar
TKe_
Site Admin
Viestit: 4542
Liittynyt: To Elo 12, 2010 8:21 pm

Kuvapankin käytöstä palkitaan!

Viesti Kirjoittaja TKe_ » Ti Kesä 11, 2019 9:55 am

Tämä viesti sisältää kaupallista yhteistyötä.

Otimme pesukintaalla käyttöön oman ”kuvapankin”: viewtopic.php?f=44&t=5593. Tämä muutos mahdollistaa matalan kynnyksen tehdä näyttämöaiheita. Tästä johtuen olemme Autonhoitokaupan kanssa sopineet kaupallisesta yhteistyöstä, jossa Autonhoitokauppa lahjoittaa yhteensä kaksi kappaletta 150€ arvoista lahjakorttia. Ensimmäinen lahjakortti jaetaan ajalta kesäkuu-heinäkuu elokuun alussa ja jälkimmäinen arvotaan lokakuussa ajalta elokuu-syyskuu. Kilpailuun osallistuminen edellyttää näyttämöaiheen tekemistä käyttäen pesukintaan omaa ”kuvapankkia” esirippu -alueelle, joko Näyttämö tai Projektit & Käyttäjien autot kohtaan, paino sanalla projektit:
Aihealueet.png
Aihealueet.png (17.28 KiB) Katsottu 7235 kertaa
Ajatuksena on kannustaa tekemään kertomuksia omista kiillotus jne projekteista.
Pidätän oikeuden evätä pääsyn arvontaan jos viestin sisältö ei mielestäni ole riittävä. En hae kuuta taivaalta, mutta vastaavanlaisia projektijuttuja mitä täällä on ennenkin nähty.

Omia mahdollisuuksia voittaa tuotepaketti voi parantaa tekemällä useamman jutun ;)

Tuotepaketin voittajat arvotaan käyttäen https://www.random.org siten, että näyttämöjutut saavat palkintojen jaon välisenä aikana juoksevan numeron kirjoitusjärjestyksessä (päivämäärä – kellonaika) alkaen numerosta 1.
Tämä yhteistyö alkaa tästä hetkestä.

Avatar
TKe_
Site Admin
Viestit: 4542
Liittynyt: To Elo 12, 2010 8:21 pm

Re: Kuvapankin käytöstä palkitaan!

Viesti Kirjoittaja TKe_ » To Elo 01, 2019 5:05 pm

Ensimmäinen skaba on nyt käyty. Viisi juttua tuli palstalle, jossa käytettiin pesukintaan "kuvapankkia". Arvontakone on laulanut:
arvonta1.JPG
arvonta1.JPG (13.57 KiB) Katsottu 6500 kertaa
ja voittajaksi valikoitui Timo_R tällä jutulla.

Otatko Timo_R yhteyttä Autonhoitokauppaan foorumin yksityisviestillä niin saatte sovittua kuviot palkinnosta. Onnea voittajalle!

Tästä hetkestä eteenpäin on sitten käynnissä toinen osio arvonnasta eli juttuja rohkeasti vaan esille käyttäen kintaan kuvatilaa.

Avatar
TKe_
Site Admin
Viestit: 4542
Liittynyt: To Elo 12, 2010 8:21 pm

Re: Kuvapankin käytöstä palkitaan!

Viesti Kirjoittaja TKe_ » Ke Loka 02, 2019 12:18 pm

Ja toinen skaba käyty. Samoin tällä kertaa viisi hyväksyttävää kertomusta tuli foorumille ja niistä arvontakone on suosinut:
arvonta.png
arvonta.png (5.59 KiB) Katsottu 5427 kertaa
Eli silakka80 valikoitui voittajaksi tällä jutulla.

Otatko silakka80 yhteyttä Autonhoitokauppaan foorumin yksityisviestillä niin saatte sovittua kuviot palkinnosta. Onnea voittajalle!

Kiitokset Autonhoitokaupalle kilpailun palkintojen toimittamisesta ja tasapuolisesti myös kaikille juttujen tekijöille. Ilman teitä foorumi olisi entistä hiljaisempi paikka.

Vaikka palkinnot loppuvatkin niin ylläpito suositelee näyttämöjuttujen tekemistä.

Vastaa Viestiin