Sivu 1/5

Korrek PRO TFC kestopinnoite

Lähetetty: Pe Huhti 22, 2016 8:32 pm
Kirjoittaja Mr. Mömmö
Morjenttes!

Mielenkiinnolla ja uutta kokemusta ammentannut tältä foorumilta ja pitihän se nyt eka postaus tehdäkkin kun ei taida olla vielä kukaan tohtinut myöntää tätä kokeilleensa ;)

Kohteena helmiäisvalkoinen vajaa puoli vuotta vanha tehtaan jälkiltä oleva maalipinta. Auto pesty tätä ennen esipesuna pinelinellä ja purkillinen ollut tallinnurkassa biltsun vahashamppoota millä suoritettu käsinpesu perään eli todella HC meiningillä ollaan menty.

Maalipinta oli sen verta hyvässä kunnossa että kelpasi minulle testialustaksi pelkällä kunnon liukkari pesulla ja ovien alaosat tuli vielä lioteltua tallinnurkasta (tm) olleella wyrttiläisellä HD cleanilla. Eläkee lynkatko! Näillä tuli siloista ja puhtoista pintaa joten ei kun hommiin...

Ainakin meikäläisen kantilta katsottuna Korrekin mömmö oli äärimmäisen helppo levitellä pintaan kun ei pintaa tarvitse edes kuivata, vain suurimmat vedet pois. Siis kaikkein tärkeintähän on ehdottomasti levittää pinnoite mukana tulevalla erikoissienellä jotta pinnoite leviää varmasti joka paikkaan (siis tällä röökiaskin kokoisella vaahtomuovinpalasella). Samalla mömmöllähän voi siis käsitellä myös muoviosat ja ainakin noissa uudemmissa osissa tämä tuntui myös toimivan eli syvyyttä tuli lisää. Helppo hommahan tämä oli pullosta suihkia tavaraa pintaan ja tällä teknistä huippua edustavalla erikoissienellä levitellä. Levityksen jälkeen pinnan huuhtelu ja kuivaus. Kerrottakoon että tuollaiseen suht kookkaaseen bilikkaan meni noin puolet purkin sisällöstä.

Kyllä tuo täytyy myöntää että kiiltoa tuli lisää ja tuo kuivaaminenkin oli aika iisiä verrattuna käsittelemättömään pintaan eli ainakin jotain jäi pintaan.

Mutta koska tässä nyt alettiin hifistelemään niin ostoskoriin tupsahti matkaan myös tuo maaginen TFC viimeistelyaine. Eli ei kun suihkimaan ja taas pyyhkimään. Herranjestas, kiiltoa piisasi vieläkin enemmän. Toimiiko nämä?

Koska erittäin vakavastin harkitsin joukkoonne liittymistä niin viimeisenä rohkaisuna tilasin vielä lancen ja BH:n AF:ää ison tonkan. Tästä sain vihdoin rohkeutta tarpeeksi kirjoitella tänne. En muuten käsitä miten yksinkertaisesti ilman näitä on voinut ennen elää!

No mutta jaarittelut sikseen, pinnoitteen jälkeen autolla matkattu räntäsateessa, kurassa ja ties missä. Jopa Turussakin käyty kolmeen otteeseen! AF pintaan ja kunnon painepesu, minusta tuo on lähtenyt todella puhtaaksi ollakseen valkoinen väri. Kuivattavaakin jää todella vähän eli vesi poistuu varsin kivuttomasti pelkästään letkuhuuhtelulla.

Sanotaan nyt vielä lopuksi, että ensi alkuun suorastaan pani pääkopassa vaahtoamaan että tätäkö tämä valkoisen auton omistaminen on kun tätä ei pelkällä liotuksella (pineline) ja painepesulla saa kelvolliseksi (lue kehtaa sunnuntaina kirkossa käydä) huuhtastua vaan aina piti tarttua kintaaseen. Nyt ainakin toistaiseksi on autuas olo.

Viikonloppuna edessä eka kinnastelu ja Korrekin qd pintaan. Tämän jälkeen sitten ihmetelläänkin hetki miten kestää pinnassa vai...

-Sami

Re: Korrek PRO TFC kestopinnoite

Lähetetty: La Huhti 23, 2016 12:49 am
Kirjoittaja jtvirtanen
Hyvä että ko tuotteesta tulee kokemuksia, mutta voitko perustella seuraavaa lausettasi "Siis kaikkein tärkeintähän on ehdottomasti levittää pinnoite mukana tulevalla erikoissienellä jotta pinnoite leviää varmasti joka paikkaan (siis tällä röökiaskin kokoisella vaahtomuovinpalasella)." Mihin perustat tämän edellä mainitun lauseen? Kuulostaa aika jyrkältä, että jokin ihan tavan levitystyyny olisi tässä se "juttu".

Re: Korrek PRO TFC kestopinnoite

Lähetetty: La Huhti 23, 2016 1:38 am
Kirjoittaja Mr. Mömmö
Tähän kirjoittamaani lauseeseeni olisi ehkä pitänyt laittaa hymiö perään, sen verta onneton oli tuo vaahtomuoviläpyskä jolla valmistajan mukaan aine tulisi levittää pintaan jotta varmistetaan että ainetta on joka paikassa :oops:

Eli ihan puhtaasti oli ironisesti tämä lause tarkoitettu :D

Re: Korrek PRO TFC kestopinnoite

Lähetetty: La Huhti 23, 2016 3:59 am
Kirjoittaja Demon
Pistäppä kuva siitä levittimestä. Koska esim. Fussossa tulee aika karkean oloinen levitin"sieni" mukana

Re: Korrek PRO TFC kestopinnoite

Lähetetty: La Huhti 23, 2016 9:53 pm
Kirjoittaja Dr P.
En tunne (vielä) tätä tuotetta, mutta se sieni saattaa olla itse asiassa aika tärkeä osa tuotteen toimintaa. Jotkut vastaavat pinnoitteet vaativat pienen paineen jotta aktivoituvat/kiinnittyvät. Tässä saattaa olla joku sellainen idea, tai sitten sitä nyt vaan tulee parempi jälki kun levittää sienellä missä ei ole kertynyttä vousikertapikeä, liuotinta ja vanhaa shampoota ja muuta sotkemassa kemiaa.

Jos jaksat niin tarkista Korrekilta miten tarpeellinen se qd (pikavaha) on, vai onko se jo ostamasi viimeistelyaine pinnoitteen qd. Kerro sitten meille uteliaille miten on :)

Re: Korrek PRO TFC kestopinnoite

Lähetetty: La Huhti 23, 2016 10:25 pm
Kirjoittaja Saippua
Jep, kysykää rohkeasti tohtori Korrekilta. Minulle hän on vastannut aina hyvin. PS. Minulla ei mitään siteäitä ko. lafkaan.

Re: Korrek PRO TFC kestopinnoite

Lähetetty: La Huhti 23, 2016 10:58 pm
Kirjoittaja Deadbeat111
Saattaapi olla et tohtori Korrek ei ole tämän aineen virallinen iskä, mut ei siitä enempää, kun en kaikkia faktoja tiedä. ;)

Eiköhän tuo qd ole vähän sama kuin C.Quartz-reload yhdistelmä, tietenkin heikompi qd kenties nyt kyseessä.

Eiköhän se sieni ole vaan levitykseen ilman sen suurempaa tärkeää osaa. :D

Re: Korrek PRO TFC kestopinnoite

Lähetetty: Su Huhti 24, 2016 12:04 am
Kirjoittaja jtvirtanen
Deadbeat111 kirjoitti:Saattaapi olla et tohtori Korrek ei ole tämän aineen virallinen iskä, mut ei siitä enempää, kun en kaikkia faktoja tiedä. ;)

Eiköhän tuo qd ole vähän sama kuin C.Quartz-reload yhdistelmä, tietenkin heikompi qd kenties nyt kyseessä.

Eiköhän se sieni ole vaan levitykseen ilman sen suurempaa tärkeää osaa. :D
Miksi "heikompi" qd? Ootko vertaillu ;)

Re: Korrek PRO TFC kestopinnoite

Lähetetty: Su Huhti 24, 2016 12:38 am
Kirjoittaja Deadbeat111
Joo en ole testannut, siksi kirjoitin kenties, eli puhdas olettamus. Syy tähän vaan se että Reload taitaa kuitenkin olla yksi "kestävimpiä" semi-qd:tä mitä markkinoilla on ja jos tuo Korrekin pohja tuote on vaikka se 6-12kk kestoinen, niin oletan että heidän qd aine ei mene Carpron lupaamaan n.4kk, koska silloin olisi aika pieni ero pohja-ja qd tuotteen välillä...

Voin tietysti olla erittäin väärässä, mut joku paremmin tietävä voi korjata väitteeni :)

Re: Korrek PRO TFC kestopinnoite

Lähetetty: Su Huhti 24, 2016 12:45 am
Kirjoittaja Diizei_
Kovasti väittävät että ois suomessa kehitetty tuo aine. Youtubesta löytyy korrekin tililtä R8-audin esittelyvideo jossa "esitellään" ainetta. Hinta ei ole paha, jos 25€ on motonetissä tuo perusaine ja viimeistelyaine 19€. Laittelin viestiä Korrekille aineesta, katellaan kun vastailevat...

Re: Korrek PRO TFC kestopinnoite

Lähetetty: Su Huhti 24, 2016 1:06 am
Kirjoittaja jtvirtanen
Deadbeat111 kirjoitti:Joo en ole testannut, siksi kirjoitin kenties, eli puhdas olettamus. Syy tähän vaan se että Reload taitaa kuitenkin olla yksi "kestävimpiä" semi-qd:tä mitä markkinoilla on ja jos tuo Korrekin pohja tuote on vaikka se 6-12kk kestoinen, niin oletan että heidän qd aine ei mene Carpron lupaamaan n.4kk, koska silloin olisi aika pieni ero pohja-ja qd tuotteen välillä...

Voin tietysti olla erittäin väärässä, mut joku paremmin tietävä voi korjata väitteeni :)
Kirjoitit muuten "tietenkin", joka on hitusen soinnultaan eri kuin "kenties"..nus nus ;)

Re: Korrek PRO TFC kestopinnoite

Lähetetty: Su Huhti 24, 2016 1:47 am
Kirjoittaja _paffa
Kyllä se varmasti on Suomessa tuotettu. Huhut kertovat sen olevan läheistä sukua PPShield Polymatrix:lle, mutta hieman "laimennettuna". Tuosta viimeistelyaineesta (kiiltoaine mikälie) ei ole tietoa.

Korrek PRO TFC

Lähetetty: Su Touko 01, 2016 8:38 pm
Kirjoittaja HKDetailer_FIN
Korrek tuntuu olevan täällä vähän kuin kirosana, mutta silti kiinnostaa, että mitenhän tuo PRO TFC mahtaisi käytännössä toimia?

https://www.korrek.fi/tuote/korrek-pro- ... opinnoite/

Pinnan sanotaan muodostuvan "piidioksidista ja erikoispolymeereista": https://www.youtube.com/watch?v=71X9iHBtoBc

Hyvin sheettaa (alkaen 1:33): https://www.youtube.com/watch?v=PbNz_8kChZ0

Helpolta vaikuttaa työstäminen: https://www.youtube.com/watch?v=GXinRDTZd7k

Vaikuttaa vähän liian hyvältä ollakseen totta, liekö sitten ns. käärmeöljyhomma, vai mahtaakohan oikeasti toimia? Olis voinu vanhaan autoon tuon kokeeksi vetäistä, mutta kun siinä on vasta kolmen viikon ikäinen FK1000P pinnassa. Mitenkään erityisen edullista ei tuo Korrek ole, kun näkyi Prismassa olevan 24 itse aine ja olikohan peräti 18 e se viimeistelyaine, joka lienee siis jonkin sortin detailer. Ohjeiden mukaan uusintakäsittely itse kestopinnoitteella pitäisi tehdä 4-6 kk välein, eli ei sitten kesto sen mukaan olisi edes laadukkaan sealantin luokkaa.

Tietysti toivoisi, että suomalainen vahatehdas osaisi tehdä oikeasti laadukkaan tuotteen, joka kestäisi vertailun muihinkin kuin markettivahoihin.

Re: Korrek PRO TFC

Lähetetty: Ma Touko 02, 2016 7:46 am
Kirjoittaja JaniH
Ilmeisen helppo laittaa pintaan ja jos kestää sen 4 kuukauttakin pinnassa niin eihän tuo huono ole lainkaan työmäärään nähden. Se onkin sitten eri asia että miten tuo oikeasti kestää mutta eiköhän joku pk-lainen senkin selvitä.

Re: Korrek PRO TFC

Lähetetty: Ma Touko 02, 2016 1:39 pm
Kirjoittaja _paffa
Helppo ja nopea suoja laittaa autoon ja antaa hyvän kiillon, mutta itteeni eniten ärsyttää sanan kestopinnoite käyttö markkinoinnissa.

Ei ole omakohtaisia kokemuksia ko. aineesta.

Re: Korrek PRO TFC

Lähetetty: Ma Touko 02, 2016 2:27 pm
Kirjoittaja Urran
Jani miten 4kk kesto olisi hyvä tuolla hintaan 24 €?

Re: Korrek PRO TFC

Lähetetty: Ma Touko 02, 2016 2:46 pm
Kirjoittaja JaniH
No eihän se koko pullo kerralla mene, 350ml puteli näytti olevan kun motonetissä moista hypistelin niin eiköhän sillä useamman käsittelyn tehe ja videomateriaalista päätellen melko nopsaan.
Tosin hypistelin tuota putelia käsissäni ja laskin takaisin hyllyyn ja kävelin Scholl osastolle ja viskasin koriin W9+ pikkuputelin kun sai kanta-asiakashintaan 9,90 :)

Re: Korrek PRO TFC

Lähetetty: Ma Touko 02, 2016 2:54 pm
Kirjoittaja HKDetailer_FIN
Ihmettelen tuossa tuota veden kanssa lotraamista, miksi pinnoite pitää laittaa märkään pintaan ja "aktivoida" huuhtelemalla? Ei jotenkin käy järkeen verrattuna muihin nanopinnoitteisiin. Tulee mieleen sellaiset wash & wax-pika"vaha"shampoot. :?

Olikohan Korrekin sivuilla, että yksi pullo riittää 2-3 käsittelyyn. Joten 8-12 e olisi yhden käsittelyn hinta, ei mahdottoman kallista.

Tekisi mieli piruuttaan kokeilla.

Re: Korrek PRO TFC

Lähetetty: Ma Touko 02, 2016 4:05 pm
Kirjoittaja Modifier
Eli tuo on todennäköisesti Wetcoatin ja muiden kaltainen aine. Laitetaan märkään pintaan ja "aktivoidaan" vedenpaineella.

Re: Korrek PRO TFC

Lähetetty: Ma Touko 02, 2016 5:37 pm
Kirjoittaja Kylli-täti
Jos hintoja haluaa tuijotella, niin täähän on ihan älyttömän kallis verrattuna muihin. FK1000p maksaa sen 35e ja autoja tosta tekee ainakin saman verran mitä maksaa euroja.

Korrekki osas vetästä hyvin hatusta ton kestopinnotteensa. Ihan perus synteettinen litku ja todellinen kesto varmaan 2-4kk. Jää hyllyyn.

Re: Korrek PRO TFC

Lähetetty: Ma Touko 02, 2016 7:47 pm
Kirjoittaja Saippua
Helppous on valttia.

Re: Korrek PRO TFC

Lähetetty: Ma Touko 02, 2016 8:03 pm
Kirjoittaja Modifier
Ja esimerkiksi tuo mainittu Wetcoat maksaa pari euroa enemmän ja sillä rahalla saa jo 1L ainetta vs. 350ml

Re: Korrek PRO TFC kestopinnoite

Lähetetty: Ma Touko 02, 2016 10:08 pm
Kirjoittaja Mr. Mömmö
Nonni, tulipa sitten reilu viikko sitten telottua ittensä ja jääny touhuilut (kaikenlaiset) vähemmälle. Tänään sitten itteään niskasta kiinni kun koipi antoi periksi ja emännän auton konepeltiin tuli tehtyä vertailu Sonax BSD vs. Korrek TFC viimeistelyaine.

Kunnon liukkaripesu ja kinnastelu. Hyllyn perukoilta löyty pullonpohja SRP:tä niin törsäsin tämänkin että raatti nuukana miehenä heittää putelin pois ;)

Mutta tässä muutama kuvastus, pahoittelen kuvien laatua kun puhelimella napsin

https://www.dropbox.com/s/2e50iunebnelw ... 1.jpg?dl=0
Vasemmalla BSD ja oikealla Korrek. Kuvasta ei oikein näy mutta korrekilla tuli pinnasta syvempi ja samalla vähän tummempi.

https://www.dropbox.com/s/yil8z1brhwvw0 ... 4.jpg?dl=0
Sumuna vettä pintaan ja ihmettelyä miten lähtee pisaroitumaan. Melkein tupakkitauon jälkeen jo julistin Sonaxin voittajaksi.

Koska tarkoituksena oli vain testailla tuohon konepeltiin niin levitin lopuksi koko kiesiin AF:t pintaan ja painarilla huuhtelu.

https://www.dropbox.com/s/0661qhf1fwust ... 7.jpg?dl=0

Nyt kääntyikin pakka nurin, Korrekki sheettaa aika kivasti pelkän painepesurin jäljiltä vs. Sonax.

No mutta kesto onkin ihan eri asia ja seurataan tätä pesujen välillä.

Omassa kulkineessa nyt TFC "kestopinnoite" ja viimeistelyaine. Saas nähdä montako pesua menee ennen kuin alkaa näyttämään antautumisen merkkejä.

Re: Korrek PRO TFC kestopinnoite

Lähetetty: Ma Touko 02, 2016 10:10 pm
Kirjoittaja Mr. Mömmö
Ja tietysti Dropboxi ei anna kuvia läpi :censored:

Vaihdettu linkeiksi pakon edessä :mrgreen:

Re: Korrek PRO TFC

Lähetetty: Ti Touko 03, 2016 8:14 am
Kirjoittaja Diizei_
Korrekin Facebookista löytyi tällainen:
Perusteellinen asiakaskysymys kuuluu: Haluaisin tietoa uudesta tuotteestanne nimeltään Korrek PRO TFC Kestopinnoite. Mihin tuote perustuu? Jossain oli maininta keraamisesta pinnasta.
Täyttääkö aine naarmuja, eli jos on pientä pyörrettä pinnassa, peittääkö aine niitä? Eli tarvitseeko pinta väkisinkin myllyttää ennen käsittelyä?
Miten pesut, kestääkö pesuaineita miten hyvin? Millaisia kokemuksia on käytöstä ja sen kestävyydestä? Aikaa tai kilometrejä?
Kerrostuuko tuote? Voiko pinnan suojata käsittelyn jälkeen esimerkiksi vahalla tai lisätä kiiltoa entisestään vahalla? Millä aineen saa pois maalipinnalta kun teho lakkaa? Vaatiiko siis mekaanisen poiston vai lähteekö tehokkaalla pesuaineella?
Korrekin tuotekehityskemisti vastaa:
Tuote perustuu silaanien ja hybridipolymeerien muodostamaan pintaan. Pinnoite muodostuu nopeasti veden toimiessa katalysaattorina. Syntyvää pintaa voidaan kutsua keraamiseksi.
Aine täyttää naarmuja ja peittää pyörteitä, mutta kovin syviä jälkiä Kestopinnoite ei peitä, vaan ne voivat jäädä näkyviin. Huonokuntoinen pinta voidaan käsitellä ennen pinnoitusta esim. Korrek Kiiltovahalla. Todella huonokuntoisen maalipinnan joutuu myllyttämään.
Kestopinnoite kestää hyvin pesuaineita: shamppooita, bioliuottimia ja jopa mikroemulsioita. Perinteisiä liuottimia pinta kestää vähemmän, joten hiilivetyliuottimia käyttäen saadaan tarvittaessa pinnoite poistettua helpoiten.
Kun Kestopinnoitteen teho näyttää vähenevän eli pinnoite on kulunut, vanhaa pinnoitetta ei yleensä poisteta. Sen sijaan päälle voidaan levittää uusi pinnoite. Normaalipesuissa suosittelemme Kestopinnoitteen käyttämistä 4-6 kk välein.
Tuote kerrostuu, joten perättäiset käsittelyt paksuntavat pinnoitetta. Pinnoitettua pintaa ei kannata suojata vahalla. Sen sijaan Korrek Pro TFC Viimeistelyaine syventää pinnan kiiltoa. Lisäksi Viimeistelyaine on myös pinnoite, joten se pidentää Kestopinnoitteen antaman suojan kestoa.
Sellaista...