Aloittelijan kysymyksiä

Vahat, sealantit, pinnoitteet, QD, glaze jne
Jepa
Viestit: 41
Liittynyt: Pe Heinä 21, 2017 10:08 am

Re: Aloittelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja Jepa » La Joulu 01, 2018 9:23 pm

Itsehän olen täysi amatööri, mutta jos nyt keskustelua herättääkseni vastaan. Sulla on tossa paria eri autoshampoota, toinen joka sisältää suoja-ainetta ja toinen ilman. Oletan, että Sonus Gloss on ylläpitopesuun ja Auto-wash ennen vahausta tehtävään pesuun? Ostit myös Colliniten vahaa, mutta et itsekin mainitsemiasi pien-(bh clenser fluid, gyeon tar, ym) ja raudanpoistoaineita(dragons breath, Korrosol, ym) tai liuotinta(surfex hd, pineline, motox tehopesu, ym). Ostitko vahan vaan varastoon vai meinaatko tehdä sillä jotain? Jonkun viimeistelyaineen voit hankkia vahauspesua varten ja miksei myös quick detailerin kuivausavuksi/boostaamaan pintaa, vaikka se onkin osittain päällekäinen tuote tuon Sonusin kanssa.

zimo
Viestit: 5
Liittynyt: Su Huhti 21, 2013 7:43 pm
Paikkakunta: satakunta

Re: Aloittelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja zimo » Ke Huhti 17, 2019 7:06 pm

Terve, olisi suunnitelmissa pääsiäisenä vahailla autoa mitenkäs seuraava kombo toimii autoglym srp pohjalle ja fk1000p päälle,aluksi tietysti esipesut,raudan- ja pien poistot srp tulisi lähinnä siksi että jos sillä saisi mikronaarmuja hieman peittoon,savea koitan toistaiseksi välttää.
Voiko heti samana päivänä laittaa srp:n päälle fk1000:n,entä mitkä on kyseisen kombon plussat/miinukset?

Avatar
Jusu
Viestit: 111
Liittynyt: Ke Huhti 16, 2014 11:51 pm
Paikkakunta: Savonlinna, Kuopio

Re: Aloittelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja Jusu » Su Huhti 21, 2019 9:24 am

zimo kirjoitti:Terve, olisi suunnitelmissa pääsiäisenä vahailla autoa mitenkäs seuraava kombo toimii autoglym srp pohjalle ja fk1000p päälle,aluksi tietysti esipesut,raudan- ja pien poistot srp tulisi lähinnä siksi että jos sillä saisi mikronaarmuja hieman peittoon,savea koitan toistaiseksi välttää.
Voiko heti samana päivänä laittaa srp:n päälle fk1000:n,entä mitkä on kyseisen kombon plussat/miinukset?
En tiedä tuleeko vastaus nyt vähän myöhässä, mutta kyllä toki voi samana päivänä laittaa srp:n niskaan fk1000p. En vaan itse nää tuon srp:n käytössä mitään järkeä, koska vaikuttaa negatiivisesti vahan kestoon. Eli itse pesisin vaan kunnolla raudan- ja pienpoistoaineilla ja tujulla liuotinpesulla (esim. Pineline) ja tarkan kuivauksen jälkeen vaha niskaan.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Mercedes Benz CLS 500 "AMG" -05
Ford Escort MK1 2.0IS -70

Vastaa Viestiin