Sivu 1/1

Sonax Maalipinnan esikäsittelyaine

Lähetetty: Ke Marras 25, 2015 4:55 pm
Kirjoittaja Lazi
Kokemusta?

"Liuotinainepohjainen puhdistusaine, joka poistaa tehokkaasti rasvan, öljyn ja silikonit maalipinnoilta. Puhdistusaine poistaa vanhan vahan ja lian pinnalta ennen lopullista vahausta ja kiillotusta. Lisäksi se helpottaa maalipinnassa olevien hologrammi- ja hiontakoneen ns. ajojälkien havaitsemista. SONAX Nano Guard Paint Protect Pro, Nanosuojakäsittelyn (Art. 236 041 tai 236 000) pohjustukseen: Sumuta aine pinnalle, pyyhi kuivaksi ja tarkista pinnan ns. ajojäljet ja hologramminaarmut. Aine puhdistaa pinnan ja poistaa kaikki hionta-ainejäämät, jotka saattavat heikentää pitkäkestoisen SONAX Nanosuojan ominaisuuksia."

Kuva

Re: Sonax Maalipinnan esikäsittelyaine

Lähetetty: Su Joulu 27, 2015 8:59 pm
Kirjoittaja Lazi
Pari purkkia tuota tuli otettua nano guardin ja netshieldin kaveriksi ku halavalla sai.

Mitään suurempia empiirisiä tutkimuksia puhdistustehosta ei ole tehty, kun "puhdasta" valmiiksi pestyä pintaa pyyhitty ennen vahoja ja pinnoitteita. Mutta kaipa tuo toimii siinä missä ipa.

Ainoa "esteettinen" ongelma on haju, koska haisee mielestäni likimiten pienpoistoaineelta/hiilivetyliukkarilta. Siitä johtuen jää sellainen fiilis, että pinta jäis rasvaiseksi pyyhinnän jälkeen. Todellisuusessa tuote kyllä haihtuu pois, eikä jätä mitään jälkeensä.

Paine sopiva ja aine tulee ulos hienona sumuna :good:

Aika tyhjentävä selostus ehkä :roll:

Re: Sonax Maalipinnan esikäsittelyaine

Lähetetty: Su Huhti 15, 2018 10:23 pm
Kirjoittaja bmw
Tykkääntykkääntykkään!
Ite en oo mitää merkittävän pahaa hajua huomannu, ja haihtuukin hyvin, suosittelen!