Alottelijan kysymyksiä

Liuottimet, foamit, shampoot, kintaat, kuivaus
Wolfie
Viestit: 2747
Liittynyt: Ke Touko 12, 2010 7:12 pm

Re: Alottelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja Wolfie » Pe Joulu 25, 2015 4:52 pm

Ei. Taitaa tasan kaikki pienpoistoaineet olla liuotinpohjaisia ja suurin osa joko xyleeni tai limoneeni pohjaisia joten syö kyllä vahoja mennessään.

Avatar
_paffa
Viestit: 1552
Liittynyt: To Heinä 21, 2011 11:06 pm
Paikkakunta: Kuopio

Re: Alottelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja _paffa » La Joulu 26, 2015 12:23 am

PPShieldin Tarex ei taida olla lioutinpohjainen? Crowie voi varmistaa tämän.

Avatar
Bastard
Apupoika
Viestit: 786
Liittynyt: Ke Kesä 22, 2011 1:34 pm
Paikkakunta: Seinäjoki / Reisjärvi
Viesti:

Re: Alottelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja Bastard » La Joulu 26, 2015 10:10 am

Kyllä ko. aine on liuotinpohjainen.
- 303, Autobrite Direct, Auto Finesse, Bouncer's, Britemax, Meguiar's, Microfiber Madness, Monello, Nanolex, Rupes, Scholl Concepts - www.shineld.fi
Detailing Store: Pohjankaari 4, 60120 Seinäjoki, 040 5530871, info@shineld.fi

Avatar
Daatta
Viestit: 425
Liittynyt: La Huhti 16, 2011 9:43 pm
Paikkakunta: Salo

Re: Alottelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja Daatta » Su Joulu 27, 2015 8:32 pm

^Rikke kirjoitti:Löytyykö mitään ns vahaturvallista pienpoistoainetta?
Liuotinta sisältävä "puhdistava" vaha voisi olla sellainen. Eli pesun jälkeen pyyhkii pikipallerot pois vahalla, käyttäen levitintä tai puhdasta mikrokuituliinaa.

Anhyseri
Viestit: 1
Liittynyt: La Helmi 13, 2016 6:17 pm

Re: Alottelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja Anhyseri » La Helmi 13, 2016 6:30 pm

Moi,

Parin viikon sisään tulossa talouteen uusi auto ja ajettelin hieman panostaa pesu-ja vaha-aineisiin. Tähän asti käyttänyt Car-s tuotteita, tarvittaessa liotinpesu, shampoo ja sen jälkeen vahaus päällä. Tai pelkkä shampoopesu painepesun jälkeen..

Tällästä settiä meinasin tilata, uusi auto väriltään valkoinen. Saisiko konkareilta kommentteja jos menee pahasti pieleen, kiitos! Hieman olen jo foorumiin syventynyt, ja aineet todettu hyviksi muiden käyttäjien toimesta, mutta toimiiko kombo.

-Esipesuaine Solmaster AS40, tällä saanee piene piet myös pois. Missä vaiheessa on hyä vetää vahaa poistava liuotinpesu?
-Autoshampoo "BTBM" Dodo Juice Born to be Mild
-Raudanpoistoaine Auto Finesse Iron Out. En ole ennen käyttänyt, voinee levittää myös maalipinnalle vanteiden lisäksi? Ennen vai jälkeen shampoon?
-Vahaksi Autovaha Collinite 476S

Mielelläni otan vastaan myös muita ehdotuksia autonhoitoon. Autodudelta kattelin nuo yllämainitut..

mj2014
Viestit: 83
Liittynyt: Ti Huhti 01, 2014 2:20 pm

Re: Alottelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja mj2014 » La Helmi 13, 2016 7:07 pm

Tuolta löytyy ohjeet ylläpitopesuun ja perusteelliseen puhdistukseen ennen vahausta. Löytyy aineet, missä järjestyksessä tehdään ja miten.

TA39
Viestit: 1
Liittynyt: Su Maalis 06, 2016 7:24 pm

Re: Alottelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja TA39 » Su Maalis 06, 2016 7:29 pm

Onko mitään aloittelijalle sopivaa listaa/paketteja mitä kannattaisi ostaa auton kunnossapitoon? Tuotteita on miljoonia ja mielipiteitä vähintäänkin samanverran niin hieman vaikeaa löytää "se mikä kannattaa ostaa"

Avatar
Daatta
Viestit: 425
Liittynyt: La Huhti 16, 2011 9:43 pm
Paikkakunta: Salo

Re: Alottelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja Daatta » Ma Maalis 07, 2016 7:40 pm

Siksipä se on vaikea antaa mitään yleispätevää listaa, koska vaihtoehtoja & mielipiteitä on niin monta. ;) Yleensä kehityskaari kulkee tiskiaineen ja harjan kautta PH neutraalin pesuaineeseen ja pesukintaaseen. Nyt tietysti kannattaa ottaa ne parhaat käytännöt, jotka sopivat omaan ajatusmaailmaan. Motonetista voi aloittaa, mutta vaihtoehtoja on sielläkin paljon.

Ok pesukinnas, käytän satunnausesti:
http://www.motonet.fi/fi/tuote/604653/F ... rinovillaa

Perus AG pesuaine, käytin aikanaan. Parempiakin on mutta ei välttämättä Motonetissa:
http://www.motonet.fi/fi/tuote/602702/A ... mpoo-500ml

Sonax kuivausliina, itse käytän tätä:
http://www.motonet.fi/fi/tuote/607173/S ... ivausliina

Tärkein puuttuu ja se on esipesu. Foam Lance on pro-väline "vaahtopesun" levittämiseen, mutta painepesurin puutteessa ja muutenkin Mesto Foamer on hyvä. Itsekin käytän tätä ovenvälien yms. vaahdottamiseen:
http://www.motonet.fi/fi/tuote/808736/M ... -15-litraa

Painekannuun esim. Motox vaahtopesu. En ole kokeillut, kuulemma ihan ok:
http://www.motonet.fi/fi/tuote/603516/M ... topesu-25l

Tiukempaan likaan Motox tehopesu esim. 20% seoksella. Käytän itse. Vie oletuksena vahat mennessään. Ei yleensä käytetä ylläpitopesuun:
http://www.motonet.fi/fi/tuote/603529/M ... hopesu-5-l

Tuossa alkuun, loput voi opiskella foorumilta mikälin intoa riittää. Toki listaa saa muut täydentää. Minä voin anoastaan näyttää tien... 8-)

JuhaS
Viestit: 39
Liittynyt: Ma Huhti 06, 2015 5:29 pm

Re: Alottelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja JuhaS » Ma Maalis 07, 2016 9:32 pm

TA39 kirjoitti:Onko mitään aloittelijalle sopivaa listaa/paketteja mitä kannattaisi ostaa auton kunnossapitoon? Tuotteita on miljoonia ja mielipiteitä vähintäänkin samanverran niin hieman vaikeaa löytää "se mikä kannattaa ostaa"
Itse kun aloitin viime Huhtikuussa aivan nollasta, niin foorumia lueskelin ja lopulta laitoin autohoitokauppaan viestin aineiden suhteen. Eli mitä aion tehdä, mitä en aio tehdä ja millä teen ja miksi en tee ja kuinka tekisin ja mitä koneita en aio ostaa ja miksi en aio niitä.ostaa.
Jannelta tuli sitten ostoskori millä pääsin vauhtiin , kesän opettelin epäkeskolla, toki vieläkään en ole rotaryä uskaltanut ostaa. Siitä sitten kun perusrunko aineille on kasassa niin on helppo ostaa lisää. Toki minkälaisen aine arsenaalin haluaa ostaa niin se on itsestä kiinni.
Oma lähtökohtana taisi olla Pineline, Cleanser Fluid , Double speed wax ja autoglymin shamppoo. Näitä siksi koska tarkoituksena ei ollut ostaa epäkeskoa yms laitetta. Vaan pestä , fillata ja vahata.
Ämpärit löytyy budjetilla biltemasta ritilöineen , kuivaus liinat hain sieltä ja saahan sieltä kiillotus liinojakin. Vahan levitys tyynyt tulee ainakin noiden bilt-hamberin kamojen mukana (myös kiillotus liina).
Itse kun lähdin tähän leikkiin mukaan niin oli tarkoitus vain ostaa nuo aineet. Nyt on epäkeskoa, tornaadoa , tornaadoa beastia , painehuuhtelu konetta ja imuria yms.

Diizei_
Viestit: 12
Liittynyt: Su Maalis 27, 2016 11:32 pm

Re: Alottelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja Diizei_ » Ti Maalis 29, 2016 9:27 pm

Noniin, märkäkorva, aloittelija, kädetön jne ilmoittautuu! Viikonloppuna olisi tarkoitus ottaa tuo kakkoskulkine työn alle. Kyseessä on -98 mallinen Subaru Legacy joka on ollut vähintäänkin karulla pidolla aiemmin. Myllyttää pitäisi, mutta eipä oo koskaan tullut kokeiltua joten jäänee tekemättä toistaiseksi. Toisaalta, tuo olisi hyvä harjoittelukohde kun ei ole ollut kaunis pinta enään piiitkäään aikaan.

Eli, ajatuksena oli nyt ainakin vetää kaikki vanha törky pois, ajatus oli seuraava:

Dodo Juice supernatural TFR:llä vanha vaha, ryönä, paska pois. Viime kesänä vetäsin pienen pinnan AG:n punainen+kulta-combolla. Kuinka paljon tuota DJ:n ainetta voi laimentaa ilman että se menettää tehonsa?

Raudanpoisto tarkoitus tehdä Valet Pron Dragons Breathillä, koko auto. Ainakin viime kerralla pinta oli todella karhea.

Pienpoistoon löytyy AG:n intensive tar remover. Tuohon löytyy autodudelta ihan hyvä ohje jota meinasin noudattaa.

Meinasin savestuksenkin tehdä, savena olisi King Carthur Original Blue Bar. Valintaperusteena oli edukas hinta ja veden käyttö liukkarina.

Kinnaskin löytyy, mikrokuitulaitos, mutta pesuaine uupuu. Painepesuria mulla ei ole mihin voisin vaahdotinta ruuvata, mutta pesurin käyttö on mahdollista kuten letkunkin. Vaahdottimeksi on "budjettimallin" kungs pumppupullo, tiedän, ei häävi, mut muuhun ei ole nyt mahdollisuutta. Eli mikä olisi pesuaineena hyvä, joka vaahtoaa hyvin ja putsaakin jotain? Entä kinnasteluun? Ennen viikonloppua on lähinnä mahdollista käydä Motonet, biltema jne liikkeissä. Tilaus ei ole mahdollista. Ainoana on AG:n bodywork shampoo & Conditioner (muistaakseni).

Tässä vaiheessa olisi ilmeisesti aika sitten tehdä myllytys jos tekee?

Vahana on Collinite 476s. Tämähän ei ole peittävä vaha naarmuille ja muille. Onko järkevää pistää jotain alle vai vaihtaa kokonaan toinen vaha?

Nyt saa dumata tai tehdä ehdotuksia, ollaanko suunnilla vai ihan metässä :oops:

Toisena kulkineena on -13 mallin Opel Zafira Tourer, joka on nähnyt pienen elämänsä aikana kaiken mahdollisen. On konetta, harjaa, sientä, jne. Hävettää ihan kuin huonosti on tullut pidettyä. En usko että mitään peruuttamatonta on vielä tullut tehtyä. Ehkä se herää vielä henkiin kun vähän puunailee :) Talvella on molemmat vehkeet ollut melko likaisia, ei ole paljon pesukelejä ollut kun huonosti pääsee sisällä pesemään. Hinkkaus/vahauspaikka on sisällä kyllä, mutta pesulle en sisälle pääse.

Ja viimeisenä, keskisellä uudellamaalla vaikutan.

Juuzo
Viestit: 723
Liittynyt: La Elo 20, 2011 10:09 am
Paikkakunta: Lahti

Re: Alottelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja Juuzo » Ti Maalis 29, 2016 9:49 pm

Tuosta dodon TFR:stä ei ole mitään käsitystä, mutta jos se on tarkoitus käyttää esipesuna jonka jälkeen itr ja dragons breath niin kinnastus onnistuu periaatteessa tuolla ag:n shampoolla. Siitä kuitenkin jää jotain pintaan, joten parempi vaihtoehto kinnastukseen on esim motox tehopesu (ei sovellu ylläpitoon).

Tässä kohti halutessa myllytys.

Collinite on tuotteena toimiva, alle voi laittaa glazea peittämään maalipinnan virheitä jos tahtoo. Glazejen kesto vaihtelee suuresti, mutta mikään niistä tuskin ainakaan lisää colliniten kestoa..

Diizei_
Viestit: 12
Liittynyt: Su Maalis 27, 2016 11:32 pm

Re: Alottelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja Diizei_ » Ti Maalis 29, 2016 10:01 pm

Juuzo kirjoitti:Tuosta dodon TFR:stä ei ole mitään käsitystä, mutta jos se on tarkoitus käyttää esipesuna jonka jälkeen itr ja dragons breath niin kinnastus onnistuu periaatteessa tuolla ag:n shampoolla. Siitä kuitenkin jää jotain pintaan, joten parempi vaihtoehto kinnastukseen on esim motox tehopesu (ei sovellu ylläpitoon).
Pitänee varmaan ottaa ennen-jälkeen fotot tuosta dodon kamasta. Siitä muutenkin löytyi aika vähän mitään mistään, kallistakin on. Mutta, jos se toimii... Kovia pinta-aloja lupasivat tuolle purkille 0,5l purkille, jotain luokkaa 165m2.

Motoxia saa halvalla, vaimo on motonetissä duunissa 8-) Ylläpitoon oon miettiny vaahtoavaa, elikkä olisko se sitten autofoam, se vaikuttaa varsin pätevältä kamalta.

Hest
Viestit: 83
Liittynyt: Ke Maalis 18, 2015 7:17 am
Paikkakunta: Loviisa

Re: Alottelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja Hest » Ti Maalis 29, 2016 10:04 pm

Autofoam on aivan jäätävän hyvä esipesuun ja ylläpitoon, kunhan pesuväli ei veny liian pitkäksi! Suosittelen!


Sent from my iPhone using Tapatalk

juho
Viestit: 65
Liittynyt: Ti Huhti 12, 2016 8:22 am

Re: Alottelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja juho » Ke Huhti 20, 2016 6:43 am

Kiitti Daatalle vinkkeistä.
Ymmärsinkö nyt oikein, että Motoxin vaahto on niinkuin esipesu ja AG:n shampoo siihen varsinaiseen pesuun?
Onko se painepullo ok? Pitäisköhän panostaa liuotinta sietävä pulloon?
E: ovat tehopesua lukuunottamatta ns.vahaystävällisiä litkuja?
Daatta kirjoitti:Siksipä se on vaikea antaa mitään yleispätevää listaa, koska vaihtoehtoja & mielipiteitä on niin monta. ;) Yleensä kehityskaari kulkee tiskiaineen ja harjan kautta PH neutraalin pesuaineeseen ja pesukintaaseen. Nyt tietysti kannattaa ottaa ne parhaat käytännöt, jotka sopivat omaan ajatusmaailmaan. Motonetista voi aloittaa, mutta vaihtoehtoja on sielläkin paljon.

Ok pesukinnas, käytän satunnausesti:
http://www.motonet.fi/fi/tuote/604653/F ... rinovillaa

Perus AG pesuaine, käytin aikanaan. Parempiakin on mutta ei välttämättä Motonetissa:
http://www.motonet.fi/fi/tuote/602702/A ... mpoo-500ml

Sonax kuivausliina, itse käytän tätä:
http://www.motonet.fi/fi/tuote/607173/S ... ivausliina

Tärkein puuttuu ja se on esipesu. Foam Lance on pro-väline "vaahtopesun" levittämiseen, mutta painepesurin puutteessa ja muutenkin Mesto Foamer on hyvä. Itsekin käytän tätä ovenvälien yms. vaahdottamiseen:
http://www.motonet.fi/fi/tuote/808736/M ... -15-litraa

Painekannuun esim. Motox vaahtopesu. En ole kokeillut, kuulemma ihan ok:
http://www.motonet.fi/fi/tuote/603516/M ... topesu-25l

Tiukempaan likaan Motox tehopesu esim. 20% seoksella. Käytän itse. Vie oletuksena vahat mennessään. Ei yleensä käytetä ylläpitopesuun:
http://www.motonet.fi/fi/tuote/603529/M ... hopesu-5-l

Tuossa alkuun, loput voi opiskella foorumilta mikälin intoa riittää. Toki listaa saa muut täydentää. Minä voin anoastaan näyttää tien... 8-)

juho
Viestit: 65
Liittynyt: Ti Huhti 12, 2016 8:22 am

Re: Alottelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja juho » Ke Huhti 20, 2016 7:04 am

Eli kuivausliinalla auto kuivattaessa sitä liinaa vedetään ei paineta&pyyhitä?
Onkohan suositella ns.vahashampoota, joka ylläpitäisi sitä kovavahan kestoa ja kiiltoa? Vai ovatko ne ihan humpuukkituotteita?

E: Hmm, helpommalla pääsis jos pesun jälkeen suihkauttaisi tämmöistä auton pinnalle
http://www.autonhoitokauppa.fi/spray--rinse--tuotteet" onclick="window.open(this.href);return false;

kiMMMe
Viestit: 2
Liittynyt: Ke Huhti 20, 2016 7:43 pm

Re: Alottelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja kiMMMe » Ke Huhti 20, 2016 7:46 pm

Morjsta, tätä on varmaan monet kerrat puitu mutta laiska kun olen en jaksanut ettsiä. Tekisi mieli pestä tuon oman auton, V70 T5 konehuone, mutta mietityttää mitä kaikkea siinä pitäisi ottaa huomioon ja esim suojata? Kiitos etukäteen vastauksista

Avatar
Demon
Viestit: 1966
Liittynyt: Ke Elo 25, 2010 2:55 pm
Paikkakunta: Lahti City
Viesti:

Re: Alottelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja Demon » Ke Huhti 20, 2016 8:15 pm

juho kirjoitti:Eli kuivausliinalla auto kuivattaessa sitä liinaa vedetään ei paineta&pyyhitä?
Onkohan suositella ns.vahashampoota, joka ylläpitäisi sitä kovavahan kestoa ja kiiltoa? Vai ovatko ne ihan humpuukkituotteita?

E: Hmm, helpommalla pääsis jos pesun jälkeen suihkauttaisi tämmöistä auton pinnalle
http://www.autonhoitokauppa.fi/spray--rinse--tuotteet" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Voi vetää sekä painella. Kun vetää liinaa niin ilmavirran suuntaisesti niin miminoidaan liinasta tuleva mahdollinen marring.

Chemical Guyssilla on ainakin Citrus Wash&Gloss joka jättää jotain pientä suojaa, mutta ennemmin joku quick detaileri jota suihkii pesujen jälkeen auton pintaan buustaamaan jo olevaa suojaa.
Instagram: ahoneja
Instagram: detailcave

Avatar
Demon
Viestit: 1966
Liittynyt: Ke Elo 25, 2010 2:55 pm
Paikkakunta: Lahti City
Viesti:

Re: Alottelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja Demon » Ke Huhti 20, 2016 8:17 pm

kiMMMe kirjoitti:Morjsta, tätä on varmaan monet kerrat puitu mutta laiska kun olen en jaksanut ettsiä. Tekisi mieli pestä tuon oman auton, V70 T5 konehuone, mutta mietityttää mitä kaikkea siinä pitäisi ottaa huomioon ja esim suojata? Kiitos etukäteen vastauksista
Laturi kannattaa ainakin suojata ja jos ei ole täysin pakko käyttää painepesuria niin lämmitä vettä letkulla. Pesun jälkeen sitten suurimmat elektroniikkapesäkkeet ja tulppakaivot on hyvä puhaltaa paineilmalla. Eikös tuossa ole kuitenkin koneen peittävä muovi koneen päällä?
Instagram: ahoneja
Instagram: detailcave

kiMMMe
Viestit: 2
Liittynyt: Ke Huhti 20, 2016 7:43 pm

Re: Alottelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja kiMMMe » Ke Huhti 20, 2016 9:28 pm

Demon kirjoitti:
kiMMMe kirjoitti:Morjsta, tätä on varmaan monet kerrat puitu mutta laiska kun olen en jaksanut ettsiä. Tekisi mieli pestä tuon oman auton, V70 T5 konehuone, mutta mietityttää mitä kaikkea siinä pitäisi ottaa huomioon ja esim suojata? Kiitos etukäteen vastauksista
Laturi kannattaa ainakin suojata ja jos ei ole täysin pakko käyttää painepesuria niin lämmitä vettä letkulla. Pesun jälkeen sitten suurimmat elektroniikkapesäkkeet ja tulppakaivot on hyvä puhaltaa paineilmalla. Eikös tuossa ole kuitenkin koneen peittävä muovi koneen päällä?
Okei kiitos näistä, painepesuria mulla ei edes ole :D Ja kyllä on koneen peittävä muovi

Avatar
Demon
Viestit: 1966
Liittynyt: Ke Elo 25, 2010 2:55 pm
Paikkakunta: Lahti City
Viesti:

Re: Alottelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja Demon » Ke Huhti 20, 2016 10:32 pm

Sitten vaan esim. Surfexia, Pinelinee tai Motoxin Tehopesua lantrattuna. Erinäisiä brusheja sekä liinoja
Instagram: ahoneja
Instagram: detailcave

Howler88
Viestit: 9
Liittynyt: Ti Huhti 19, 2016 9:04 pm

Re: Alottelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja Howler88 » To Huhti 21, 2016 12:15 pm

Uusi kinnaslainen ilmoittautuu! Pää pyörällä noista vahoista ja sealanteista ja foorumin käyttökin tapatalkilla takeltelee, joten heitetään nyt kysymystä tähän sit ilmoille.

Ostin juuri uuden (silti vanhan) auton, jossa on colliniten 476s, mutta en tiedä milloin laitettu. Ajattelin tehdä itse kuitenkin täydellisen kevät-fixin ja laittaa uudet mömmöt pintaan ja voisin kokeilla jotain toista ainetta. Mielessä pyörinyt lähinnä colliniten 915, meguairs m16, soft99 fusso coat tai FK 1000P.
Mitäs käytännön eroja näillä nyt on ja mikä antais parhaan näköisen pinnan harmaalle autolle? (Kuva alla)
Kestolla ei tällein kesää vasten niin suurta merkitystä, sillä jaksan puuhailla auton kanssa useammankin kerran kesässä. Talveksi sitten joku hieman kestävämpi pitäisi saada.

Pitäis katsoa tarkemmin valon kanssa maalipintaa, että vaatisko kiillotusta (viime kesänä myllytetty). Mulla löytyis jämät autoglymin punaista, et jos ei nyt koneellista kiillotusta vaadi, niin uskallanko mä jonkun noiden yllämainittujen alle käsipelillä vetästä ton glymin punaisen peittää jotain pikkunaarmuja, vai onko turhaa työtä?

Kuva
(Auto näyttää kuvassa enemmän hopeiselta, mutta on siis oikeasti enemmän harmaan sävyinen)

Deadbeat111
Viestit: 316
Liittynyt: Ke Joulu 17, 2014 1:00 am
Paikkakunta: Kouvola

Re: Alottelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja Deadbeat111 » To Huhti 21, 2016 11:50 pm

Näissä nyt on kaikilla omat suosikkinsa, mut itse varmaan laittaisin Colli 915. Glymin punaisen ehkä jättäisin hyllyyn, kun on noin helppo värikin, et ne mikronaarmut ei hirveesti osu silmään. Sit jos peset autoa liuottimilla, niin maybe Fusso, kun liuotin kesto on sillä ihan hyvää luokkaa.

Avatar
jiikoo
Viestit: 33
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2016 8:24 pm
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Alottelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja jiikoo » Pe Huhti 22, 2016 6:26 am

^Kesä on hyvää fiilistelyaikaa, joten laita ihmeessä tuo Colli 915. Sille kaveriksi joku born to be mild, tai muu laimea shampoo, niin ei välttämättä tarvitse uusiakaan käsittelyä koko kesänä. Säästää nuo tujummat (ja vähemmän kiiltoa antavat) talveksi.
Tällä hetkellä ajossa:
e39 530dA Cosmosschwarz metallic /// 206 RC Blanc Banquise

juho
Viestit: 65
Liittynyt: Ti Huhti 12, 2016 8:22 am

Re: Alottelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja juho » La Huhti 23, 2016 7:29 am

Jos aikoo vahata kahteen kertaan samaan kertaan niin onko siitä suojaukselle/kiilolle paljon hyötyä? Jos on, niin olisko se Collinite 476s hyvä?

Avatar
Demon
Viestit: 1966
Liittynyt: Ke Elo 25, 2010 2:55 pm
Paikkakunta: Lahti City
Viesti:

Re: Alottelijan kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja Demon » La Huhti 23, 2016 8:43 am

Se, että vahataan auto kahteen kertaan on yleensä varmistelua että sitä vahaa on kaikkialla. Hiukan ne jopa kerrostuukin, mutta pääsääntöisesti siksi kahteen kertaan että suojaa on kaikkialla :)
Instagram: ahoneja
Instagram: detailcave

Vastaa Viestiin