Painepesurit II

Liuottimet, foamit, shampoot, kintaat, kuivaus

Re: Painepesurit II

ViestiKirjoittaja jht » Ma Kes√§ 19, 2017 5:41 pm

Garvis kirjoitti:Oma vanha kärcherin pesuri alkaa olla jo tiensä päässä ja jo katellu uutta pesuria lähinnä kränzle ja nilfisk merkkisiä, mutta kysytään vielä täältä että millaista te suosittelisitte ihan harrastus käyttöön soveltuvaa pesuria?
Pitää olla kestävä ja mielellää vähä laadukkaampi ettei mitään sadan euron pesuria.

Hintakaan ei valitettavasti ole tae laadusta. Ostin itse Clen-pesurin hintaan noin 500 euroa ja se kesti moitteetta puolitoista kesää. Kevyttä käyttöä, auton pesua ja vähän mattoja. Vähän ennen takuun umpeenmenoa siitä pamahti vesipumppu, joka vaihdettiin kyllä takuuseen. Vaihdon jälkeen kone toimi jonkin aikaa mutta sitten taas alkoi pätkimään painetta ja osoittautui käyttökelvottomaksi - meni hermo. Olisin odottanut tuohon hintaan hieman parempaa laatua mutta pitää katsella nyt ammattimaisempaa laitetta. Siihen täällä näyttää onneksi olevan jonkinlaista konsensustakin...

/jht
jht
 
Viestit: 1
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 pm

Re: Painepesurit II

ViestiKirjoittaja Jaskas » Ti Kes√§ 20, 2017 10:17 am

Jaskas kirjoitti:
tulijyrä kirjoitti:
Jaskas kirjoitti:Ihan ettei tule pelkk√§√§ hehkutusta. Mun Kr√§ntzlest√§ 10/122 hajosin kondensaattori, oli sulanut tms, kun oli appiukolla lainassa. Oli saanut jostain paikallisesti varaosaliikkeest√§ ( Sein√§joelta) uuden konkan. n. 10‚ā¨. Taas rokkaa!

Onko ollut huono roikka välissä?


On voinu olla... pitää kysästä.


Oli ollu aika pitkän roikan perässä... tässä varmaan syy...
Jaskas
 
Viestit: 22
Liittynyt: Pe Huhti 20, 2012 9:34 am

Re: Painepesurit II

ViestiKirjoittaja cadillac63 » Ke Kes√§ 21, 2017 10:51 am

Kondensaattori on "vain " sähköinen komponentti , eikä sen kestämiseen hirveästi vaikuta jatkojohdon laatu/huonous. Jos roikka on liian pitkä ja ohutta , on se pahaa myrkkyä moottorille. Varsinkin jos on kyseessä oikosulkumoottori ja star/stop varustuksella ( = pitkät/ohuet johdot > aiheuttaa alijännitettä > moottori lämpenee/kuumenee > käyttövoimana oleva savu karkaa ) Yleinen ohjehan on että maksimissaan 2.5 neliön johdinta 10m.
cadillac63
 
Viestit: 10
Liittynyt: Su Loka 02, 2016 1:49 pm

Edellinen

Paluu Esipesu & Pesu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa

x