Apupoikasäännöt

Foorumin yleiset säännöt ja ohjeet
Avatar
TKe_
Site Admin
Viestit: 4532
Liittynyt: To Elo 12, 2010 8:21 pm

Apupoikasäännöt

Viesti Kirjoittaja TKe_ » Pe Joulu 14, 2012 12:26 pm

Alla on foorumin uudet apupoikasäännöt ja ne tulevat voimaan välittömästi. (Vuoden 2012 osalta nykyisiltä apupojilta ei edellytetä tuotepakettien arvontaa, mutta halutessaan he voivat sen tehdä).

Apupoikasäännöt

Foorumilla kaikki yritysten (y-tunnus, http://fi.wikipedia.org/wiki/Yritys) kaupallinen toiminta on kielletty pois lukien foorumille hyväksytyiltä apupojilta. Kaupalliseksi toiminnaksi katsotaan kaikki toiminta, joilla mainostetaan / markkinoidaan / myydään omia tuotteita, tiloja, välineitä jne. Ei-apupoika yritys saa kirjoitella foorumilla, tehdä näyttämäjuttuja jne, mutta hän ei saa millään tavalla mainostaa / viitata yritykseensä. Kielto on ehdoton.

Apupoika –jäsenyys on maksuton, mutta apupojilta edellytetään, että he lahjoittavat foorumin käyttäjille, joilla on vähintään 10 kirjoitusta foorumilla, kaksi kertaa vuodessa tuotepaketin, jonka arvo on 30-50€. Apupoika vastaa kaikista kuluista. Tuotepaketin apupoika voi arpoa haluamallaan tavalla, esimerkiksi nopein voittaa periaatteella jos muuta ei keksitä. Foorumin ylläpitäjät eivät voi saada tuotepakettia.

Apupojaksi pääsee ainoastaan koeajan jälkeen. Koeaika on kolme kuukautta. Apupojaksi haluavan tulee ottaa ensin foorumin ylläpitäjiin yhteyttä. Koeaika alkaa, kun hakemus on saanut ylläpidon hyväksynnän. Apupoikaehdokkuutta voi hakea, kun käyttäjä on ollut foorumilla vähintään kuusi kuukautta aktiivisesti.
Apupoikajäsenyys koskee vain autonhoitotuotteiden kauppaamista. Pesu- ja kiillotuspalveluiden myynti ja markkinointi on kiellettyä kaikilta. Foorumin ylläpidolla on harkintaoikeus hyväksyä / hylätä apupoikaehdokkuus ilman perusteluja.
Koeaika:
  • Apupoikaehdokkaan käyttäjätunnus ei saa olla yrityksen nimi (käyttäjätunnus voidaan vaihtaa apupojaksi hyväksymisen jälkeen)
  • Apupoikaehdokkaan allekirjoituksessa ei saa olla mitään sellaista, joka voidaan tulkita mainostamiseksi.
  • Apupoikaehdokas ei saa millään tavalla mainostaa / viitata yritykseensä. Kielto on äärimmäisen ehdoton.
  • Jos käyttäjä on epävarma viestinsä sisällön tulkittavuudesta mainokseksi tulee hänen ottaa yhteyttä ensin ylläpitoon
  • Käyttäjän tulee osoittaa aktiivisuutta foorumilla ja kiinnostusta detailing –harrastusta kohtaan.
Jos koeaika on mennyt virheettömästi niin apupoikaehdokas voidaan ylentää apupojaksi. Apupoika saa oman keskustelualueen ja suuremman tilan yksityisviesteille.
Apupoikana:
  • Kaikki kaupallinen (sisältäen mainostamisen) toiminta omalle alueelle (poislukien mahdolliset pesu- ja kiillotuspalvelut).
  • Apupojat eivät saa kommentoida toisten apupoikien myymiä tuotteita eikä mitään, mikä voisi asettaa toisen apupojan huonoon valoon. Kielto on ehdoton.
  • Sääntöjen rikkominen johtaa kolmen kuukauden kieltoon toimia apupoikana. Vakava sääntörikkomus johtaa automaattisesti apupoika –jäsenyyden päättämiseen. Toistuvat sääntörikkomukset johtavat myös apupoika –jäsenyyden päättämiseen.
Apupoika –jäsenyys on määräaikainen, jonka kesto on yksi vuosi alkaen siitä, kun apupoika –jäsenyys on hyväksytty. Apupoika –jäsenyys voidaan kuitenkin ylläpidon toimesta purkaa ennen määräajan umpeutumista sääntörikkomusten vuoksi tai jos yrityksestä alkaa kantautua ”kentältä” liikaa negatiivista palautetta. Apupoikien jatkokaudesta päättävät foorumin käyttäjät. Käyttäjillä on kaksi viikkoa aikaa äänestää apupojan jatkovuodesta, kun nykyinen kausi on lopussa. Apupojat itse eivät saa osallistua äänestykseen eivätkä harrastaa mitään manipulointia äänestyksen suhteen. Kielto on ehdoton ja rikkomus aiheuttaa sen, että apupojan jatkokausi hylätään ja vuoden päästä kyseinen käyttäjä voi anoa uudelleen apupoika -jäsenyyttä, jolloin prosessi aloitetaan alusta. Jos apupojan jatkokauden äänestämiseen osallistuu alle 20 käyttäjää tulkitaan apupoika -jäsenyys päättyväksi.

Apupoika –jäsenyyden päättyessä apupojan oma keskustelualue poistetaan ja yksityisviestien määrää tiputetaan. Lisäksi jos apupojan käyttäjätunnus on ollut firman nimi tullaan se vaihtamaan.

Foorumin nykyiset apupojat (Dodoshop & Projectech) ovat kunniajäseniä, joita apupoikien määräaikaisuus ei koske.

Avatar
TKe_
Site Admin
Viestit: 4532
Liittynyt: To Elo 12, 2010 8:21 pm

Re: Apupoikasäännöt

Viesti Kirjoittaja TKe_ » Su Huhti 01, 2018 8:27 am

Apupoika –jäsenyys on maksuton, mutta apupojilta edellytetään, että he lahjoittavat foorumin käyttäjille, joilla on vähintään 50 kirjoitusta foorumilla, kaksi kertaa vuodessa tuotepaketin, jonka arvo on 30-50€. Apupoika vastaa kaikista kuluista. Tuotepaketin apupoika voi arpoa haluamallaan tavalla, esimerkiksi nopein voittaa periaatteella jos muuta ei keksitä.
Tähän muutos, joka tulee voimaan heti. Käyttäjien minimiviestimäärä tippuu samaan kymmeneen kuin mitä on uusien käyttäjien viestiraja:
Apupoika –jäsenyys on maksuton, mutta apupojilta edellytetään, että he lahjoittavat foorumin käyttäjille, joilla on vähintään 10 kirjoitusta foorumilla

Vastaa Viestiin