Jakelukierros pohjoisen suuntaan 30.7.2011

autonhoitokauppa.fi - 303, Auto Finesse, Bilt Hamber, Black Mamba, Bouncer's, CarPro, Chemical Guys, Clen, Collinite, Festool, Finish Kare, Flex, Flexipads, Grit Guard, Gtechniq, Gyeon, Kränzle, Microfiber Madness, Nanolex, Optimum, PT, Rupes, Scholl Concepts, ScratchShield, Shine Mate, Soft99, Sonüs, Ultima, Wheel Woolies, Wolf's Chemicals -
Avatar
Projectech
Apupoika
Viestit: 1165
Liittynyt: Ti Marras 30, 2010 10:57 pm
Paikkakunta: Laitila
Viesti:

Jakelukierros pohjoisen suuntaan 30.7.2011

Viesti Kirjoittaja Projectech » Ma Heinä 25, 2011 2:14 pm

Ensimmäinen jakelukierros pohjoisen suuntaan Laitilasta käynnistyy lauantaina 30.7.2011 klo 6.30 :)

Pääteasema on Kokkola noin puolenpäivän tienoilla ja kasitietä pyritään kulkemaan. Tarkemmat tiedot tarkentuvat, kun tilaukset ovat kaikki tulleet ja perjantaihin 29.7. klo 12 mennessä on toimittava, jos mielii osallistua :)

Pysähdyspaikkoja lisäillään tarpeen mukaan matkan varrelle osuville paikkakunnille ja näistä sovitaan lopullisesti kun kaikki tilaukset ovat kasassa.

Tilaaminen on mahdollista kaikille; ei tarvitse olla rekisteröitynyt pesukinnas.com:iin. Tilauksen voi tehdä joko yksityisviestillä tai sähköpostilla. Ilmoittakaa täydelliset yhteystietonne sähköpostiosoitteineen ja puhelinnumeroineen, jotta viime hetkellä sovittavasta tarkemmasta aikataulusta saadaan varmuudella ilmoitettua kaikille. Maksutapana joko laskutus sähköpostilla tai korttimaksu tuotteiden toimituksen yhteydessä.

Bilt Hamber Auto-wash on lopussa, mutta muita tuotteita löytyy.

EDIT: Auto-washia taas hyllyssä! Reitti alkaa hahmottua sellaiseksi, että poikkean 8-tieltä kohti Kurikkaa Merikarvian jälkeen ja sieltä Koskenkorvan kautta kohti Vaasaa ja edelleen 8-tietä Kokkolaan.
Palveleva autonhoitotuotteiden erikoisliike
Laatutuotteita pieniin ja suuriin autonhoitotarpeisiin, ohjeet ja vinkit kaupan päälle. Ota rohkeasti yhteyttä! autonhoitokauppa.fi