Wolf's Chemicals -uutuuksia

autonhoitokauppa.fi - 303, 4CR, Auto Finesse, Bilt Hamber, Black Mamba, Bouncer's, CarPro, Chemical Guys, Clen, Collinite, Detail Factory, Detail Guardz, Finish Kare, Flex, Flexipads, Grit Guard, Gtechniq, Gyeon, Innovacar, Kränzle, Microfiber Madness, Nanolex, Obsession Wax, Optimum, P&S, PT, Rupes, Shine Mate, Soft99, Sonüs, The Last Detail, Ultima, Wheel Woolies -
Avatar
Projectech
Apupoika
Viestit: 1187
Liittynyt: Ti Marras 30, 2010 10:57 pm
Paikkakunta: Laitila
Viesti:

Wolf's Chemicals -uutuuksia

Viesti Kirjoittaja Projectech » Su Huhti 08, 2012 1:36 am

Wolf's Chemicalsilta on lisätty seuraavat uutuustuotteet valikoimaamme:

Nano Textile Sealant - Textile Coat
Erittäin voimakkaasti nesteitä ja likaa hylkivän suojauksen muodostava nanokylläste tekstiileille. Sopii istuimille, matoille, kangaskatoille ja muille tekstiilipinnoille.

Nano Leather Sealant - Hide-rophobe
Erittäin voimakkaasti nesteitä ja likaa hylkivän suojauksen muodostava nanokylläste nahkapinnoille.

Spray on Protection - The Mask
Auton ulkopintojen väliaikaiseen suojaukseen itikoita, naarmuja ja osittain jopa kiveniskemiä vastaan. Suihkutetaan suoraan suojattaville pinnoille sumutinpullolla ja annetaan kuivua kirkkaaksi kalvoksi. Suojakalvo voidaan pestä pois vedellä ja shampoolla.

Alpha-laikka
Kun halutaan vain yksi laikka, joka toimii tarvittaessa voimakkaasti leikaten (leikkaavien kiillotusaineiden kanssa) ja jättää pinnan, jonka pystyy viimeistelemään pehmeällä laikalla, on tässä ratkaisu. Keltainen Alpha on erittäin isosoluisesta vaahtomuovista valmistettu laikka, joka kuitenkin pystyy paremmin viimeisteltyyn jälkeen kuin useimmat villalaikat.

Omega-laikka
Viimeistelylaikka Wolf's Alpha -laikalla työstettyjen tai vain kevyen kiillotuksen tarvitsevien pintojen työstämiseen. Musta Omega on erittäin pehmeä ja itsessään vailla leikkuuominaisuutta oleva laikka.
Palveleva autonhoitotuotteiden erikoisliike
Laatutuotteita pieniin ja suuriin autonhoitotarpeisiin, ohjeet ja vinkit kaupan päälle. Ota rohkeasti yhteyttä! autonhoitokauppa.fi