Jakelukierros pohjoisen suuntaan 29.-30.8.2011

autonhoitokauppa.fi - 303, 4CR, Auto Finesse, Bilt Hamber, Black Mamba, Bouncer's, CarPro, Chemical Guys, Clen, Collinite, Detail Factory, Detail Guardz, Finish Kare, Flex, Flexipads, Grit Guard, Gtechniq, Gyeon, Innovacar, Kränzle, Microfiber Madness, Nanolex, Obsession Wax, Optimum, P&S, PT, Rupes, Shine Mate, Soft99, Sonüs, The Last Detail, Ultima, Wheel Woolies -
Avatar
Projectech
Apupoika
Viestit: 1179
Liittynyt: Ti Marras 30, 2010 10:57 pm
Paikkakunta: Laitila
Viesti:

Jakelukierros pohjoisen suuntaan 29.-30.8.2011

Viesti Kirjoittaja Projectech » Pe Elo 26, 2011 7:43 pm

Jälleen on mahdollisuus saada tuotteita itselleen toimituskuluitta :)

Tällä kertaa reissuun lähtee Jannen yhtiökumppani Jope, joka on autonhoitopuolella ollut tähän saakka lähes näkymättömissä lukuunottamatta Classic Motor Showta Lahdessa tänä vuonna. Jope on tekemisissään perfektionisti siinä kuin Jannekin, mutta aikatauluissaan välillä hiukan venyvämpi :lol:. Aikataulun elämisestä päivän mittaan pyritään kuitenkin ilmoittelemaan puhelimitse, joten kännynumerot mukaan tilauksiin. Autoa bongatessa kannattaa etsiä hopeanharmaata Alfa 159:ä.

Startti on Raumalta Lappi-nimisestä paikasta maanantaina 29.8. n. klo 12 ja määränpää päivän aikana Kyyjärvi. Matkan varrelle jäävät mm. Pori, Kankaanpää, Kurikka ja Seinäjoki. Tampereen kautta koukkaus jätetään tällä kertaa väliin, koska Janne osallistuu Nokialla Workshop meetiin lauantaina 3.9. ja jakelu sinne suuntaan on näin ollen hoidossa.

Tiistaina 30.8. matka jatkuu edelleen Iihin saakka, joten Oulu ja ympäristö huomio! ;)

Tilaukset ja pakkaukset hoitelee tälläkin kertaa Janne ja tilausaikaa on sunnuntaihin 28.8. klo 12 saakka. Tilaukset sähköpostilla tai yksityisviestillä. Ilmoita tilauksessa:
- nimesi
- osoitteesi
- matkapuhelinnumerosi
- sähköpostiosoitteesi
- haluamasi tuotteet

Tavaraa on muuten hyvin, mutta vaahdottavia sumutinpäitä ja Sonüs SFX-4 6" laikkoja on vain 1 kpl. Nämä ovat käyttämättömiä demotuotteita. Bilt Hamber Surfex-HD:ta vain pari 5 litran kannua jäljellä. 0,4 litran pikkupulloja on lisäksi muutama.
Palveleva autonhoitotuotteiden erikoisliike
Laatutuotteita pieniin ja suuriin autonhoitotarpeisiin, ohjeet ja vinkit kaupan päälle. Ota rohkeasti yhteyttä! autonhoitokauppa.fi