Camaro -71

Käytit siihen aikaa, rahaa, verta, hikeä tai kyyneleitä. Näytä ne muille!!
lekenda
Viestit: 71
Liittynyt: Pe Heinä 15, 2011 12:38 am

Camaro -71

Viesti Kirjoittaja lekenda » Pe Syys 12, 2014 7:53 pm

Tervee, meikäläisen come back näyttämö osiolle kaudelle 2014 :) Autoja on kyllä tullut tehtyä muutamia tänäkin vuonna vaan ei niistä ole joutanut juttuja kirjoitella.

Tämän ajattelin olevan vähän perus perhe volvoa erikoisempi yksilö että se ansaitsisi "näyttämöä" :)

Kyseinen pirssi tiedettävästi ylimaalattu n. 7 vuotta sitten eikä omistajalla varmaa tietoa oliko suorakiilto vai lakattu maali. ..vaan sehän selvisi hyvin nopesti kun laikka kosketti pintaa :megashcok:

Suorakiiltoa siis paljastui, en oikein tiedä oliko se hyvä vai huono asia :D ..mutta yllättävän helposti maali reagoi scollin ja hex laikkojen sivelemänä. Mitä nyt jokaisen paneelin jälkeen sai käydä laikan kanssa pesulla mutta siitäkin selvittiin.

Osaisiko muuten joku kertoa mistä se ero maalipintojen välillä syntyy tuohon värin "tulemiseen" laikkaan? Kun tiedettävästi esim. Opelien punaiset reakoivat samoin, sitten on taas niitä pintoja, jotka ovat myös suorakiilto maalattuja, mutta ei niistä laikkaan mitään tartu :?:

Anyway, autolle perus pesukaavat, raudan ja pienpoistot, kuivaus ja talliin ihmettelemään millä combinaatiolla sitä alkaisi riehumaan.

Kuvat alkakoon:

Tässä on takalonkkaan jo keretty testailla 1steppiä.
Kuva

Parhaaksi 1stepiksi osoittautui Hex oranssi + S17, koitin myös Monellon valkoista, 3M keltaista ja villaa, mutta selkeästi helpoin / paras / riittävin tulos tuli tuolla Hex oranssi + S17

Tälläistä jälkeä 1stepin tiimoilta
Kuva

Kuva

Konepelli ajettu, lokasuoja ei.
Kuva

Sitten onkin jo viimeisteltyä pintaa. Finishingin combona toimi Hex sininen + S30.
Kuva

Kuva

Homma eteni ja pinnalle tuttu turvallinen Collnite 915 ! Aika jännän täyteläiseksi muuttui väri auringossa iltasella, vai oliko tämä ominaisuus kuvaajassa... :roll:

Kuva

Kuva

Nämä kuvat luovutus valmiista autosta :

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Näin on homma päätöksessä. Ihan tyytyväinen olen, napsun verran saisi olla peilausta / kiiltoa enemmän, mutta on niin raju tuo aplari että vaatisi rankempia pohjia ennen kiillotus hommia.

Mukavia muotoja kiillottaa, varsinkin konepelli kaikkine neliömetreinen 8-)

peuge
Viestit: 300
Liittynyt: Ke Heinä 20, 2011 6:08 pm

Re: Camaro -71

Viesti Kirjoittaja peuge » Pe Syys 12, 2014 10:14 pm

Ihmettelit tuota värin muutosta illalla. Syynä on se että auringonvalon värilämpötila muuttuu iltaa kohti lämpöisemmäksi.

lekenda
Viestit: 71
Liittynyt: Pe Heinä 15, 2011 12:38 am

Re: Camaro -71

Viesti Kirjoittaja lekenda » Pe Syys 12, 2014 10:41 pm

Juu on kyllä tuttu ilmiö :D kuvassa vaan poikkeuksellisen voimakkaasti tulee esille.

Vastaa Viestiin