Final Detail Showcase - 2012 McLaren MP4-12C

Käytit siihen aikaa, rahaa, verta, hikeä tai kyyneleitä. Näytä ne muille!!
Avatar
Lowlife
Viestit: 831
Liittynyt: Ti Maalis 15, 2011 12:15 am

Final Detail Showcase - 2012 McLaren MP4-12C

Viesti Kirjoittaja Lowlife » Su Kesä 30, 2019 10:21 pm

Tullut pideltyä hinkkajaisista pientä taukoa ja nyt taas vähän aikaa paikallaan niin miksei laittaisi taas uutta näyttämö topikkia. :?

Eli eli, mistä tän kanssa edes aloittais... Jos jokainen laittaa silmät kiinni ja ajattelee miltä näyttää 2012 vuoden, pienillä kilsoilla oleva McLaren. Itse ajattelin, että siinä vois olla kevyttä pesuhuntua, mutta kevyellä sipaisulla valmis paraatin paalulle ja vielä pikku imuroinnit niin olisi sisältäkin show room fresh kondiksessa. Tuskin vanteissakaan mitään ihmeempää sanomista voi olla tai konehuoneessa. Eiköhän noista superautoista ole aina pidetty myös super hyvää huolta. Kaikki nykyään toitottaa, että pitäisi vaan luottaa intuitioon ja syödä luomu tofua. Tofusta en tiedä, mutta ainakin oma intuitio meni tämän kanssa täysin metsään. :good:

Kuva

Auto saapui Suomeen jostain lähi-idästä, tässä tuli heti niitä ensimmäisiä kulttuurillisia eroja auton hoidon suhteen. :rolf: Auto on kelmutettu jossain kohtaa ja viiltäjä-jack on ilmeisesti ollut liimapaperia asentamassa. Lähes jokaisessa panelissa oli piiiiiiitkät veitsin jäljet. Sitten auto on muutamaan kertaan plastidipattu, kerran mustaksi ja kerran siniseksi. Dipit on jossain kohtaa otettu pois, mutta tietenkään ei ihan joka paikkaa ole jaksettu putsata. Sisällä oli hyvin myskinen tuoksu, jota otsonoin moneen kertaan, että sai sen edes siedettäväksi. Parastahan tässä oli se, että jossain kohtaa auton on yli lakattu, ja vain ja ainoastaan lakattu. En tiedä onko sitä edes hiottu mataksi ennen lakkausta, koska kaikki kiveniskut, roskat, naarmut yms vauriot oli jätetty sinne uuden lakkahunnun alle ja niille nyt ei paljoa tälläinen rivi hinkkari pysty. No oli onneksi uudelleen lakattu pintakin saanut hittiä aivan surutta, katto oli sen näköinen kuin kaksi kiimaista tiikeriä olisi nussinut siinä kynnet pystyssä. Olihan lakkaa saatu valuteltua enemmänkin, niin sai valumia höyläillä 5:sta eri kohtaa. Ja tietenkin sen lisäksi lakkasumua sai hioa sileämmäksi myös useammassa kohdassa. Ja nyt ei puhuta siis mistään tonnin tojotasta... :cry: Ja keulahan tossa on vaihtunut 675LT malliin ja sen maalaus ja rajaukset... no katsokaa videosta :D

Kuva

Kuva

Mainitsinko jo, että autolla oli laskettu menemään nastakumeilla myös läpi suomen talven? Mmmm, miten likainen... :good:

Kuva

Pesemisestä ei meinannut tulla millään loppua, pinttynyttä shittiä piti houkutella irtoamaan kaikin sallituin keinoin. Valkoinen väri paljastui alta, mitenkään helmiäiseltä se ei vielä tossa kohtaa vaikuttanut.

Kuva

Ei tarvii edes kovin tarkasti katsoa niin aika paljon alkaa damagea löytymään. Onneksi suurin osa on turvallisesti suojattu lakan alle... :geek:

Kuva

Kuva

"Huomaamaton" pikku valuma, näitä oli onneksi useita.

Kuva

Hemmetin dippiä löytyi joka paikasta.

Kuva

Hiilikuitukin herää aika kivasti kun sille antaa vähän rakkauden laikkaa.

Kuva

Yksi valmiimpi kuva. Loput videossa.

Video on oikeasti tylsä ja tosi pitkä (Yli 40min), joten ei kannata katsoa, ellei halua nukahtaa nopeasti. mutta siinä on enemmän detailinkia, ku en osaa noita still kuvia ikinä ottaa. :megashcok:

https://vimeo.com/345328553

Muuta kuin leppoisaa Joulun odottelua kaikille. :detariler:
Black isn't a color, it's a career.

samunoz
Viestit: 4209
Liittynyt: La Marras 06, 2010 2:40 pm
Viesti:

Re: Final Detail Showcase - 2012 McLaren MP4-12C

Viesti Kirjoittaja samunoz » Ma Heinä 01, 2019 12:36 pm

:o :good: Huikeaa!!

Mites niille roskille ja huonolle lakkaukselle teit?
Kuinka kauan meni ja pitä tuli pintaan?

silakka80
Viestit: 40
Liittynyt: Ti Syys 16, 2014 4:54 am

Re: Final Detail Showcase - 2012 McLaren MP4-12C

Viesti Kirjoittaja silakka80 » Ma Heinä 08, 2019 9:12 pm

Uskomatonta. Ei tuo video niin tylsä ollu, jorailua ja tähtiä... Todella komea auto ja hienoa jälkeä teit

Vastaa Viestiin