Sivu 1/1

Mercedes ilmasuuttimien puhdistus ongelma

Lähetetty: Pe Touko 26, 2017 11:07 pm
Kirjoittaja Wolwerine
Terve kaikille!
Kuten otsikossa lukee olen tässä yrittänyt epätoivoisesti puhdistaa mersun ilmasuuttimia ja niitä ympäröiviä renkuloita. Nämä ovat siis jonkunlaista kumia ja edellinen omistaja on onnistunut tahmaamaan ne jollain aineella todella pahasti. Tarttuu siis ihan sormeen kun kosket. Viimeisin mitä tänään kokeilin oli höyrypesuri laihoin tuloksin. Vahvin mitä olen kokeillut on varmaan isopropanoli mutta tahmainen pinta ei tunnu vain hellittävän. Olisiko kenelläkään kokemusta samanlaisesta tai muuten vinkkejä millä voisi saada puhtaaksi? Kiitos jo etukäteen!
Jari

Re: Mercedes ilmasuuttimien puhdistus ongelma

Lähetetty: Pe Loka 06, 2017 1:02 pm
Kirjoittaja Daatta
Vanha veisti mutta vastaan kuitenkin. Jos kyseessä on soft touch -pinta niin se on todennäköisesti lähtenyt kesimään. Varsinkin jos isopropanolilla ei lähde tahmeus pois. Silikonin- eli rasvanpoistoainetta voi myös kokeilla. Vaihtoehtoina on hankkia uudet suulakkeet tai yrittää poistaa pinta kokonaan. Jälkimmäiseen hiominen ja maalaus voisi olla toimiva kombinaatio.

Re: Mercedes ilmasuuttimien puhdistus ongelma

Lähetetty: Su Loka 08, 2017 2:02 pm
Kirjoittaja jannes
Komppaan, varmaankin yritetty puhdistaa liian kovilla aineilla. Yhdessä aiemmassa autossani oli sisäpuoliselle ovenkahvalle käynyt vähän samalla tavalla, vaikka kyseessä oli melko kova muovi pinta oli pysyvästi sellainen niljakas eikä siihen mikään enää auttanut.