Hyvä ja luotettava autopesu Espoo/Hki?

Shampoot, kintaat, kuivaus, ym. Myös renkaat & vanteet.
cczz
Viestit: 1
Liittynyt: Ke Marras 11, 2020 12:37 pm

Hyvä ja luotettava autopesu Espoo/Hki?

Viesti Kirjoittaja cczz » Ke Marras 11, 2020 12:51 pm

Suoraan sanottuna on tullut laiminlyötyä kakkosauto lähes anteeksiantamattomasti, eli toisin sanoen sitä ei ole pesty lähes 4 vuoteen muuta kuin kesällä joskus vähän jollain markettivahashampoolla ja pesusienellä.

Auto on harmaa, niin lika ei ole niin kauheasti haitannut, mutta nyt se alkaa olemaan niin mattapintainen ja kauhean näköinen, että jottain tarttis tehrä.

Omaa aikaa, energiaa tai osaamista ei valitettavasti löydy, joten pitäisi löytää sen sijaan ammattitaitoinen ja luotettava autopesu pk-seudulta, joka tällaisen tapauksen hoitaisi asianmukaisella pieteetillä kuntoon.

Varmasti olisi hyvä tehdä kunnon esikäsittelyt pien- ja raudanpoistoineen, sitten ehkä claybar-käsittelyä ja mitä muuta ammattilaiset sitten suosittelevatkin. Ja sitten tietysti kunnon käsinpesu ja joku kovavahaus tms.

Näitä kaikenlaisia tarjoajia on lähes joka teollisuusalueella, mutta jos olen ihan rehellinen, en ole kovinkaan luottavainen siihen, että niissä kaikissa oikeasti tehtäisiin asiat todella huolella vaan enemmän vain niin, että saadaan auto mahd. nopeasti näyttämään ns. riittävän puhtaalta.

Nyt olisi siis paikka ilmiantaa oikeasti ammattiylpeyttä omaava tekijä! Bonusta jos joku osaa antaa hihaheiton tällaisen kokonaisuuden kustannuksesta. Auto on Toyota Yaris.

Avatar
seatts
Viestit: 1715
Liittynyt: Ti Kesä 22, 2010 10:58 am
Paikkakunta: Sauvo

Re: Hyvä ja luotettava autopesu Espoo/Hki?

Viesti Kirjoittaja seatts » Ke Marras 11, 2020 2:54 pm

Autodetailing/Jari

Vastaa Viestiin